Hur förenar man handeln med ett dagsjobb?

Det här är frågan som de flesta nybörjare ställer. Inte bara nybörjare utan även mindre erfarna måste antingen kombinera investeringar med ett annat jobb.

Handel har många fördelar som professionell frihet eller obegränsad vinstpotential, men det finns även vissa nackdelar. En av de största är att investering i valutor är riskabelt och garanterar inte vinst eller någon månadslön. Detta faktum gör att de allra flesta människor, åtminstone i början av sitt äventyr med handeln, tvingas kombinera handel med arbete som i sin tur ger tröst och sinnesro. Jag känner till många människor som trots sina bra resultat fortfarande inte lämnar sina jobb bara för att ha den ekonomiska komforten som nämndes ovan.

Så hur förenar man arbete med handel?

I dagens artikel ska jag försöka visa dig fyra sätt att göra detta:

Handel före / efter arbetet

Strategin förutsätter att endast investera på sin fritid, helst före eller efter jobbet och för analys av transaktioner använder vi låga intervaller som M1 / ​​M5 / M15. Fördelen med detta tillvägagångssätt är den exakta förutbestämda tiden som vi spenderar systematiskt på handel. Den enda nackdelen är att vi bara investerar under vissa timmar, så att alla signaler som visas utanför denna tid utelämnas.

Handla med hjälp av väntande order

Det är en strategi som är perfekt i kombination med handeln och harmoniskt system som möjliggör genomförandet av analysen, t.ex.. en gång om dagen – positioner öppnas med väntande order. Ett stort plus med detta tillvägagångssätt är den fullständiga automatiseringen av beslutsfattandet och partiella elimineringen av känslor (åtminstone till nästa införande av plattformen).

Handel med hjälp av larm

Detta är en strategi som förutsätter att positionerna endast öppnas på fördefinierade nivåer, såsom stöd eller motstånd. Det är ett bra sätt att kombinera både arbete och personligt liv då du kommer till datorn när marknaden når den förutbestämda nivån och lanserar ett ljudlarm (eller e-post) på plattformen. Det fungerar bäst för personer som har mycket frihet i sitt arbete, och de kan ha en löpande plattform någonstans bredvid så att de kan ta ett ögonkast och öppna en ny position.

Handel med höga intervaller

Detta är en strategi som bygger på användningen av H4, D1 eller högre intervaller och är ideal för personer som inte har möjlighet att spendera timmar på diagrammet. Fördelen med denna strategi är förmågan att ägna en väldigt begränsad tid till handel, medans den största svagheten är det begränsade antalet transaktioner som görs på marknaden. För att kunna tjäna en stadig “rättvis” andel av ditt kapital är det nödvändigt att analysera många olika instrument för att ingen av dem kommer troligen att vara perfekt.

Av det ovanstående kan man säga att handel kan vara ett jobb för alla, om man nu är målmedveten, envis och stark nog att engagera sig i en (vanligtvis lång) läroperiod och massa erfarenhet. Att arbeta på t.ex. kontoret ger oss möjligheter och tiden att försöka vårt bästa på marknaden och leta efter den optimala strategin.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here