eToro är förmodligen den största och mest kända sociala handelsplattform mer mer än 5 miljoner aktiva användare. Här kan du hitta verkliga pärlor i världshandeln. Jag tror att denna pärla hittades, och det är @SergejAzov.


Vem skulle inte vilja ha passiva inkomster. Visionen att bli av med kontanter under en längre period och inköp av stats- eller företagsobligationer är troligen ingen bra idé. Som investerare vill jag ha kontrollen över mina egna pengar, säkra och sälja aktier innan kursen faller.

Med hjälp kommer eToro, där tack vare den genomförda sökningen hittar du dussintals profiler av handlare från hela världen. Men min uppmärksamhet är helt och hållet koncentrerad på en specifik investerare från Ryssland …

Men innan vi går vidare till beskrivningen av Sergei, ska vi ta en titt på hans kriterier:

 • Period – de senaste 12 månaderna. Jag kopierar andra investerare för att vara säker på att resultaten är ingen lyckträff. Upprepade vinster är den bästa rekommendation!
 • Skick – verifierat, profilbilden är upplagd. Ytterligare skydd som förbättrar min mentala komfort.
 • Kopiering – antalet investerare som kopierar andra traders är inget kriterium. Man bör uppmärksamma dessa värden, men jag hoppas att jag hittar en stigande stjärna som hittills gått obemärkt förbi.
 • Ersättning av perioden – de senaste 12 månaderna. Minimum är 10% per år, även om ingen profil kännetecknades av sådan låg ROE.
 • Lönsamma månader – beslutade att ställa in denna parameter i intervallet 40-80%.
 • Riskindikator – riskmått eToro beaktar bl.a. den genomsnittliga vinstförhållandet för medel risk, kapitalengagemang och maximala förluster. Indikatoren är på basnivå 1-6, eftersom jag vet att platformen gynnar en säker handel.
 • Daily drop – Jag vill inte förlora mer än 5% av kapitalet som ägnas åt att kopiera andra traders.
 • Vecko drop – indikatoret 15%
 • Tilldelning – jag hoppar över detta kriterium, men är öppen för olika handelsstilar
 • Aktiviteter – en viktig punkt. Jag vill börja observera aktiva traders. Jag satt kriteriet på minst 100.

Sergiejs finansrapport

Först – @SergejAzov skyddar starkt sitt kapital. Du kan se det på en mycket låg risknivå eToro (nivå 2, mycket säker) och statistik:

 • den största dagliga nedgången 2,29%
 • den största nedgången i veckan 3,11%
 • den största årliga nedgången 4,98%

Sergiejs ackumulerade förluster har under de senaste 12 månaderna inte stigit mer än den maximala förlusten som jag är redo på en dag!

Månadsstatistik:
@SergejAzov har under året genomfört 147 transaktioner med ett genomsnitt på cirka tre transaktioner per vecka. Den genomsnittliga hålltiden är en månad. Sergiej förblir också på den goda sidan av marknaden, dvs hastigheten för lönsamhet är 50%:

Serjiejs tidigare aktiviter kan väcka alltmär äkta beundran.


För att se vilka instrument är giltiga i portföljen, registrerar vi ett gratis demo konto och provar kvaliteten på de signaler som genereras av @SergiejAzov.


eToro ger även ett verktyg för att illustrera den potentiella kapitalkurvan som vi skulle få genom att kopiera en viss investerare.


Resultaten avser den simulerade investering på $ 10.000 med en stop loss-order på 40%. Det historiska resultatet kan dock inte påverka den framtida avkastningen på investeringen.

Jag började kopiera Sergiej med en maximal stop loss på 25%. Detta innebär att Sergiej under de närmaste veckorna kommer att förlora mer än 25% av kapitalet.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here