Saturday, May 25, 2024

utrader binarea optioneruTrader

uTrader är ledaren i binära alternativ handel och erbjuder sina kunder enastående finansiella tjänster genom ett brett utbud av aktier, råvaror, valutor och index. Kunderna har tillgång till ett team av finansiella experter och kommer säkert tycka att binära alternativ handel är enkel med den unika handelsplattform. uTrader bedriver verksamhet över hela världen och erbjuder många internationella säljbara tillgångar för våra kunder och att alltid kunna välja binära optioner från väletablerade finansiella produkter till de senaste trenderna från tillväxtmarknader.

oppna_kontooppna_demo

uTrader Trading Platform (TP) är det säkraste och lättaste programmet som inte kräver någon nedladdning och kan användas från vilken dator som helst eller från din mobila enhet, ansluten till Internet. uTrader TP kombinerar enkelhet, bekvämlighet och den högsta formen av säker kryptering för att du ska kunna handla med maximal förtroende.

uTrader TP tillkom via utvecklings ansträngningar av SpotOption, som har skapat den första helt integrerade produkt, utformade för att fungera med binära optioner. SpotOption är internationellt erkänd som en ledande programutvecklare och de flesta av de ledande mäklare använder deras produkter.

Handelsinstrument

Aktier – Aktier och andelar av några av världens mest lönsamma företag

Valutor – Du kan köpa/sälja valutapar som EUR / USD eller USD / ZAR (för mer valutapar kontrollera FAQ-sektion på hemsidan)

Index – Index från världens ledande börser

Råvaror – Handel av de viktigaste varor som levereras och handlas i de flesta länder

Utbildningsmaterial

uTrader erbjuder en stor majoritet av pedagogiskt material, bra för nybörjare och erfarna handlare. Du kan välja mellan e-böcker, artiklar, vidoes och många fler! Broker erbjuder också sin egen ekonomisk kalender – en av de viktigaste instrument för varje dag.