Grafen visar hur CADJPY utvecklats under veckan – efter ett nedåtgående gap höll köparna i taktpinnen, den nedåtgående trendlinjen bröts och vi ser en tydlig uppgång.

Gårdagens ljus har testat den nedåtgående trendlinjen, som tidigare varit motstånd. Dagens session började med ökningar, där handlare inte ens försökt att testa gårdagens dalar.

Den starka tillväxten gjorde åter en hygglig vinst. Paret har mött ganska hårt motstånd på vägen (motståndsområdet mellan 87,00 och 87,45).

Så länge motståndsområdet inte bryts kan vi alltså förvänta oss lägre nivåer. När ett motstånd bryts kommer följande köpnivåer finnas på 88,85. Ett lyckat motståndstest kan leda till konflikt med stöd och den brutna trendlinjen eller orsaka en nedgång till en längre nivå, t.ex. 83,10.

TESTA STRATEGIN MED UTRADER. SKAPA ETT KONTO!

2204-CADJPY

Tidigare artikelUSD/JPY – vägen till målet
Nästa artikelGBP/NZD – tecken på förändrat sentiment?
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.