AUDUSD

Paret testar motståndet och detta är ett bra tillfälle att öppna en kort position. Om en säljsignal dyker upp, kommer jag överväga en kort position. Potentialen är väldigt stor stor och stödet ligger ganska nära.

AUDUSDDaily-6-21-2016-696x340@2x

EURAUD

En liknande situation här – paret testar en viktig nivå. Stödet har räddat minskningar ett par gånger och om en tydlig köpsignal dyker upp på H4 kommer jag att öppna en lång position. Men om priset kommer att sjunka och det daglig ljuset stängs under stödet kommer jag att öppna en kort position.

EURAUDDaily-6-21-2016-696x340@2x

Tidigare artikelGBP/JPY – dynamiska uppgångar
Nästa artikelGULDET försöker bryta stödet
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here