AUDNZD

Paret ligger nu under stödet som bör förvandlas till motstånd. Det stängda gapet blir en bättre signal. Om en säljsignal dyker upp kan vi öppna shorts.

AUDNZDDaily-6-14-2016

EURAUD

Intressant situation här – en konsolidering i stödområde och en Pin Bar som ger en korrekt köpsignal. Den nedåtgående korrigeringen ger chans till en lång position med mindre SL. Målet är det lokala motståndet. SL är 65 pips TP är 300.

EURAUDDaily-6-14-2016

GBPAUD

Här har vi den nämnda positionen. Det långa baisse ljuset skapade en kort konsolidering och vi kunde gå in kort på H4 diagrammet. TP var mer än 5 gånger högre än SL och vinsten är mer än 10%.

GBPAUDDaily-6-14-2016

GBPCAD

Köpsignal här – ganska tydlig, men på grund av Brexit omröstning öppnar jag inga positioner med GBP. Risken är för hög och vi behöver vara försiktiga.

GBPCADDaily-6-14-2016

USDJPY

Paret närmar sig ett viktigt stöd. Den bredare trenden beror på prissättningen på detta område. Om en köpsignal dyker upp kan vi öppna en låg position. Om stödet bryts kan vi öppna en kort position.

USDJPYDaily-6-14-2016

Tidigare artikelUSD / JPY (H4): Fortsatta minskningar
Nästa artikelAUD / NZD – korrigeringen närmar sig gapnivå
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here