Det nya coronaviruset har haft en negativ påverkan på de globala marknaderna. Flera marknader har störtdykt och bra exempel är marknaden för Bitcoin som har fått sig en rejäl skjuts nedåt. Situationen idag påminner om hur det såg ut under finanskrisen 2008. Man kan säga att världen inte har bevittnat något på denna skalan sedan andra världskriget.

Situationen är så påfrestande att många tror att det kommer fortgå hela sommaren. Även om marknaderna faller är det fortfarande möjligt att tjäna pengar, och det kommer den här artikeln handla om.

En djup recension kommer

I spåren av av privata och stora företag går i konkurs och att skolorna stänger spår ekonomer att världens kommer kastas in i en djup ekonomisk recession. Priset på aktiemarknaden har redan fallit signifikant. USA, som är en av världens mäktigaste länder, känner gradvis av virusets effekter.

En av de viktiga sakerna man bör ha i åtanke är att inget har förstörts – det jag försöker säga att att tillgångar är helt intakta. Det är bara människorna som jobbar inom de drabbade områdena som ombeds jobba hemifrån, och allt förväntas återgå till jobbet så fort läget stabiliseras.

De senaste nedgångarna på de globala marknaderna har dock inte hindrat nätcasino i Kanada från att tjäna pengar. Många bolag har redan meddelat att de har hanterat viruset effektivt. En av representanterna från Spinia, Kevin Richards, gick nyligen ut med att de snarare har ökade sin produktivitet istället för att bli mindre lönsamma när deras medarbetare jobbar hemifrån. Detta är ett bra exempel på hur företag kan göra det bästa av situationen under en period av fallande marknader.

Vad kan du göra för att öka fördelarna?

Som vi redan har nämnt i den här artikeln så har aktiepriserna minskat anmärkningsvärt. Det kan man göra nu om man vill tjäna pengar är att köpa en aktie som har gått ner och vänta på att den ska gå upp igen, vilket är oundvikligt förr eller senare. Prisnedgången är bara temporär och förväntas återgå till det normala när viruset försvinner. Dessutom gör du en investeringen för en lång period, inte för en dag eller för en månad.

Även Bitcoin har har blivit påverkad. Nu när priset ligger på nära 6 000$ kan du göra samma sak som med aktier – köp nu och sälj när det återgår till det normala (ungefär 8 000 – 9 000$) så har du tjänat 2 000$.

Sammanfattning

Just för stunden kan många uppfattade det som att situationen är lönlös på marknaderna och att det helt enkelt inte gå att tjäna pengar. Men en genomgående analys visar faktiskt att det går att tjäna pengar trots att marknaderna faller genom att köpa aktier nu och vänta på att marknaderna ska återhämta sig. Allt är ihopkopplat så situationen kommer att ordna sig, så är det bara.

Kryptovalutor är en annan möjlighet att hålla koll på. Priserna på Bitcoin påverkas negativt just nu, men jag tror att de snart kommer återhämta sig till tidigare nivåer.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here