AUD/USD

Outside Bar dök upp. Man kan inte påstå att signalen varit tydlig. Ingångssignalen med marknadspris resulterade i en snabb uppgång, men redan under kvällen började priset falla. Prognos: paret testar stödet och en köpsignal dyker upp.

AUDUSDH4-3-8-2016-1024x500

EUR/AUD

Paret verkar sikta på en korrigering uppåt. Priset testade stödet (nu motstånd) och det verkar vara värt att öppna en kort position. Om en säljsignal dyker upp (på H4 eller D1), kommer jag att öppna shorts.

EURAUDDaily-3-8-2016-1024x500

REGISTRERA ETT KONTO HOS XM OCH FÅ 30USD

EUR/CAD

Inside Bar dök upp. Priset studsade samtidigt upp, återvände, samt skapade en falsk brytning och en Pin bar på det dagliga diagrammet. Situationen kan skapa osäkerheten – signalen ligger ovanför justerat stöd.

EURCADDaily-3-8-2016-1024x500

GBP/CHF

Paret testar motståndet. Trenden är klart nedåtgående och det är värt att observera prisbeteendet på det dagliga diagrammet. Om en säljsignal dyker upp, kan vi överväga en kort position.

GBPCHFDaily-3-8-2016-1024x500När det gäller Price Action så rekommenderar vi mäklaren XM, som har 5 dagliga candle i veckan. Du får även 30USD gratis på ditt konto utan insättning. Klicka här för att testa XM!

Tidigare artikelNZD/USD ligger ovanför stödet
Nästa artikelDAX daglig uppdatering – 8 mars – Konsolidering Under 9,910
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.