AUDJPY

Paret bröt ett viktigt stöd och faller ned till det nästa stödet. Om det finns någon korrigering uppåt, är det värt att öppna korta positioner i överenskommelse med den starka trenden.

AUDJPYDaily-1-6-2016-1024x500

AUDUSD

Paret nått stödet. Sedan augusti befinner sig Aussie i en lugn uppåtgående trend, vilket bör betraktas som en korrigering av tidigare nedgångar.

Genom att titta på det dagliga diagrammet, kan du leta efter möjligheterna att kunna öppna en lång position, men du måste hitta någon köpsignal på en dagliga diagrammet, eftersom farten är klart nedåtgående.

AUDUSDDaily-1-6-2016-1024x500

EURCAD

En köpsignal dök upp. Här ser vi en uppåtgående trend, men de senaste sessionerna är endast nedgångar som förde priset till stödet. Här kan du se en tydlig OutsideBar. Jag sätter buy limit-order på 50% avskaffande av signal-candle och Stop Loss under dess minimum.

EURCADH4-1-6-2016-1024x500

EURUSD

Paret bröt stödet och slutade gårdagens handeln klart under – därför minskar sentimentet. Jag kommer nu att vänta på en uppåtgående korrigering, som testar tidigare stöd underifrån (nu motstånd) och efter säljsignalen på H4 eller D1, kommer jag att öppna korta positioner.

EURUSDDaily-1-6-2016-1024x500

GBPJPY

En likadan situation här. Paret bröt stödet, som nu borde bilda ett motstånd. Nästa stöd ligger cirka 500 pips lägre och potentialen är mycket stor. Det är värt att vänta på en uppåtgående korrigering och öppna korta positioner.

GBPJPYDaily-1-6-2016-1024x500

USDJPY

Ett par som ständigt försvarar stödet. Om du ser en köpsignal, kan du öppna långa positioner.

USDJPYDaily-1-6-2016-1024x500

Tidigare artikelTekniska indikatorer
Nästa artikelEURAUD – ytterligare uppgångar
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.