AUDNZD

Paret närmar sig ett viktigt stöd. Trenden är visserligen nedåtgående, men nivån stoppades utförsäljningen flera gånger i december. Om du ser en köpsignal under testet av denna nivå, kan du överväga att öppna långa positioner.

Om stödet bryts, kommer man endast kunna öppna korta positioner.

AUDNZDDaily-1-7-2016-1024x500

 

AUDUSD

Aussie närmar sig ett viktigt stöd. Igår bröts en av de nivåerna som kan stoppa nedgångarna och var den sista barriären mot ytterligare prissänkningar. Om en köpsignal dyker upp (på det dagliga diagrammet), kan du överväga att öppna långa positioner.

AUDUSDDaily-1-7-2016-1024x500

 

EURCAD

Igår skrev jag om en signal på detta par – dock priset växte utan någon korrigering och det enda jag kunde göra var att ta bort buy limit-order. Om priset rör sig bort från en limiterad order (mer än 2,5 gånger av den ursprungliga Stopp Loss), raderar jag ordern.

EURCADH4-1-7-2016-1024x500

 

EURJPY

En köpsignal dök upp – i form av en Pin bar-candle på det dagliga diagrammet. Jag känner dock en oro över denna position. Den nedåtgående trenden är mycket stark, Stop loss måste vara cirka 70 pips och motståndet befinna sig ca 200 pips högre. Detta gör att positionen inte uppfyller kraven för systemet och därför vill jag inte öppna denna position.

EURJPYDaily-1-7-2016-1024x500

 

EURUSD

Paret har fallit under stödet och nu testar det från botten. Om en säljsignal dyker upp på H4- eller D1-diagrammet, kommer jag att öppna korta positioner.

EURUSDDaily-1-7-2016-1024x500

Tidigare artikelEURAUD – ytterligare uppgångar
Nästa artikelAUDCHF studsade från stödet
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.