AUD/JPY

Yens värde sjunker, medan den australiska dollarn ökar. Tack vare det ser vi tre uppåtgående sessioner i rad. Motståndet bröts. Om studsen visar sig vara framgångsrik och det dagliga ljuset stängs ovan nämnda nivå, kommer jag att öppna en lång position.

AUDJPYDaily-3-3-2016-1024x500

AUD/NZD

Paret nådde motståndet, precis som väntat. För två veckor sedan (den 12 februari) hade vi en mycket bra köpsignal i form av en OutsideBar. Positionen är fortfarande stängd – korrigeringen var alltför svag. I det här fallet blev det lite specielt – jag kunde inte öppna en position med marknadspris, eftersom RR var för liten.

AUDNZDDaily-3-3-2016-1024x500

AUD/USD

Priset steg kraftigt efter en säljsignal och positionen avslutades med en SL. Efter en sådan dynamisk ökning är sentimentet definitivt uppåtgående och eventuell korrigering nedåt bör användas för att öppna en lång position.

AUDUSDDaily-3-3-2016-1024x500

GBP/JPY

Paret bryter motståndet, som befinner sig i en mycket stark nedåtgående trend. Och det här är inget bra tillfälle att öppna en lång position, trots den starka trenden. Vi måste vänta på en korrigering för att kunna öppna shorts.

GBPJPYDaily-3-3-2016-1024x500

GBP/USD

En intressant situation på kabeln. På diagrammet ser vi att paret attackerar motståndet och att en Inside Bar dök upp. Jag ser tre möjliga scenarier:

1. Brytning nedåt och avstängning under mother-candle (markerat med grönt). Då kan vi ställa in en sell limit order på 50% retracement av signalljus och SL ovanför.

2. Brytning uppåt och avstängning ovanför mother-candle. Detta blir en lång köpsignal och jag ställer en buy limit order på 50% retracement av signalljus och SL under.

4. Brytning uppåt och återvändning till mother-räckvidd. Då kan vi öppna en kort position med marknadspris och SL ovanför.

GBPUSDH4-3-3-2016-1024x500

USD/CAD

En intressant situation på USDCAD. Paret föll under stödet och sköt upp för att avsluta dagen med en vacker nedåtgående pin bar. Nu finns chans till ytterligare nedgångar och det återstår bara för mig att öppna den första av positionerna (med marknadspris). Stopp Loss är över gårdagens högsta nivån, cirka 100 pips och TP är 350 pips. Dagen kommer att avslutas med TP eller SL.

USDCADDaily-3-3-2016-1024x500När det gäller Price Action så rekommenderar vi mäklaren XM, som har 5 dagliga candle i veckan. Du får även 30USD gratis på ditt konto utan insättning. Klicka här för att testa XM!