AUD / NZD:

Paret befinner sig i en uppåtgående trend, lyckades bryta det viktiga motståndet och är värt en titt om man tänker öppna en lång position. Möjligheten kan uppstå redan i dag, eftersom paret testar den nämnda motståndsnivån uppifrån (nu stödet). Jag kommer att observera H4-diagrammet – om en köpsignal dyker upp, kommer jag att öppna en lång position.

AUDNZDH4-2-2-2016-1024x500

EUR / AUD:

Inside Bar setups bildades. Jag ser tre möjliga scenarier här:

1. En brytning nedan och avstängning under mother-candle (markerade med grönt på diagrammet), då kan vi sätta in Sell Limit- order på 50% retracement av signal-candle och SL ovanför.

2. En brytning nedan och återvändning till mother-candle-räckvidden, här kan vi öppna en lång position med marknadspris och SL över signal-candle.

3. En brytning ovan och avstängning övanför mother-candle. Detta kommer att bli en lång signal och jag kommer att sätta in buy limit-order på 50% retracement med SL under den.

EURAUDDaily-2-2-2016-1024x500

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM 

GBP / CHF:

Paret och dess säljsignal beskrevs igår. Tyvärr slutade det med en stop loss och gårdagens candle skulle kunna fungera som en köpsignal. Det lokala motståndet är 200 pips och SL är 100 pips men jag allvarligt överväger detta läge som överensstämmer med den rådande farten. TP ligger på det nästa motståndet (400 pips), positionen är partiellt stängd under det lokala motståndet.

GBPCHFDaily-2-2-2016-1024x500

GBP / JPY:

Paret närmar sig en motståndsnivå och befinner sig i den starka nedåtgående trenden. Om en säljsignal dyker upp, kommer jag att öppna en kort position.

GBPJPYDaily-2-2-2016-1024x500

Tidigare artikelNZDUSD – reaktion på motståndet
Nästa artikelDAX Daily Update – 2 februari
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.