Gårdagens session avslutades utan ny position, men jag ser några möjliga signaler. Jag hoppas att de ger lite vinst.

EURAUD

Ett ganska tydligt Pin Bar på det dagliga diagrammet. Priset minskade till stödet, stödet bröts och priset återvände snabbt. Det är ett tecken på köparnas styrka i detta område och en stark uppåtgående korrigering. Parametrarna är: Stop Loss 100 pips, TP 400 pips.

EURAUDDaily-24-lutego-2016-1024x500

EURCAD

Inside Bar på detta par. Det finns 3 möjliga scenarier:

Brytning nedåt och avstängning under mother-ljuset (markerat med grönt). Då kan vi ställa in sell limit på 50% av signalljus och SL ovanför.

Brytning nedåt, en återvändning och avstängning i ljusets räckvidd. Då kan vi öppna en lång position med marknadspris och SL under signalljuset.

Brytning uppåt och avstängning ovanför mothet-ljuset. Detta blir en lång köpsignal och jag ställer in buy limit på 50% av signalljus och SL under det.

EURCADDaily-24-2-2016-1024x500

GBPJPY

Paret minskade kraftigt och varje ny uppåtgående korrigering ger chans att öppna en kort position. Det skulle ju vara perfekt att se priset backa till det senaste stödet (nivån tidigare utgjort motstånd) – där får vi en säljsignal.

GBPJPYDaily-24-2-2016-1024x500

GBPUSD

Paret bröt det viktiga stödet och befinner sig på sin lägsta nivå sedan 2009. Det finns 500 pips kvar till ett större stöd – nivån stoppade de dramatiska minskningar som skedde under 1980-talet. Ett misslyckat försvar kommer leda till en katastrof och försvagning av GBP. En fördjupad minskning och månadens avslutning på de lägre nivåerna kan leda till den lägsta avstängning sedan 1985!

Tekniskt : en liknande situation har vi på GBPJPY, varje korrigering ger chans att öppna en kort position. Det är därför svårt att förutsäga eventuella brytningar och uppåtgående korrigeringar.

GBPUSDDaily-24-2-2016-1024x500

Tidigare artikelDAX Daily Update – 26 februari – motståndet bröts ner
Nästa artikelEUR USD – köparna förvarar stödnivån 1,5270
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.