EURUSD

Paret nådde stödet. Om en Pris Action köpsignal dyker upp på det dagliga diagrammet kommer jag att öppna en lång position – detta är nog tyvärr det mest realistiska scenariot. I ett bästa scenario är nivån bruten. Efter en korrigering kan vi leta efter korta positioner.

EURCADDaily-4-14-2016-696x305-1

GBPUSD

Det starka stödet bröts. Om det dagliga ljuset avstängs under nivån kommer jag att leta efter korta positioner.

GBPAUDDaily-4-14-2016-696x305-1

GBPCHF

Paret nådde motståndet (tidigare stöd) och nu måste vi leta efter korta positioner. Vi kan titta på både H4 och D1 (positionen överensstämmer med trenden) – om en säljsignal dyker upp kommer jag att öppna en position.

GBPCHFDaily-4-14-2016-696x305-1

GBPJPY

Här hade vi SL. Vi bör gå vidare och titta på nuvarande situation. I början letade jag efter shorts eftersom paret var i en baisse trend, strax under motståndet. Motståndet är brutet, det dagliga ljuset är stängt, stämningen har förändrats och vi kan leta efter longs (detta blir endast en större korrigering med en bra RR). Det enda vi kan göra är att vänta och titta på H4.

GBPJPYH4-4-14-2016-696x305

USDCAD

Stödet bröts och vi kan se en korrigering uppåt. Det är värt att titta på H4 och leta efter en säljsignal (och öppna shorts).

USDCADDaily-4-14-2016-696x305

Tidigare artikelGBP/JPY – säljarnas rekation
Nästa artikelGBPAUD – nu är stödet brutet
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.