EUR/USD

Paret ligger nära stödet. Jag anser att vi bör ta en närmare titt på prisbeteendet – på det dagliga diagrammet och även på H4. Om en Price Action-köpsignal dyker upp, kan vi öppna en lång position.

EURUSDDaily-2-17-2016-1024x500

GBP/CHF

Säljsignal i form av Outside bar. Måndagens ljus är helt täckt av det stora ljuset. Vi kan ställa in en sell limit order på 50% retracement av signalljus.

GBPCHFDaily-2-17-2016-1024x500

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

GBP/JPY

En liknande situation på GBPJPY med en stor OutsideBar-formation och en enorm nedåtgående potential på ca 900 pips (om stödet är brutet). Här kan vi ställa in sell limit med inte alltför stor exponering mot GBP.

GBPJPYDaily-2-17-2016-1024x500

NZD/USD

Kiwi testar stödet och detta kan vara en möjlighet att öppna longs. Om en köpsignal dyker upp, kan vi överväga att öppna dem – trenden är uppåtgående sedan januari.

NZDUSDDaily-2-17-2016-1024x500

Tidigare artikelNZD/USD – vid ett viktigt stöd
Nästa artikelGBPUSD – tillbaka till nedgång efter en kort korrigering
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.