AUDNZD

Paret har nått ett viktigt stöd och reagerar tydligt på det. Trenden är utan tvekan nedgående och därför bör vi inte öppna några långa positioner, utan bara korta i den hausseartade korrigeringen. Den mest uppenbara nivån till att öppna en kort position blir naturligtvis det närmaste starka motståndet som under lång tid varit ett starkt stöd.

AUDNZDDaily-28-10-2015

EURCAD

Paret bröt ett motstånd som nu bör ge ett stöd. Vi kan se spänningen på euron eftersom nivåerna inte är så högt respekterade och paret med den gemensamma valuta blir mindre “teknisk”.

Om en nedgående korrigeringen uppstår, kommer paret studsa från denna nivån och om

H4 diagrammet kommer då visa en köpsignal med Price Action (Price Actions formation: Pin Bar, Fakey, Inside Bar) man kan då öppna en lång position.

EURCADDaily-28-10-2015

GBPCHF

Det är den tredje dagens candle som angriper ett starkt motstånd. Om det blir en säljsignal och SL skulle vara minst 2 gånger mindre än närmaste stödet, då kan vi överväga en kort position. Fast det är ändå bättre att leta efter långa positioner vid nedgående korrigeringar.

GBPCHFDaily-28-10-2015

GBPJPY

Det finns köpsignal på detta par. Priset har testat stödet och Pin Bar är vår signal. Jag satt buy limit order på 50% (+ spread) och säkrade de med SL nedan den senaste botten. TP är 180 pips och med SL 30 pips ger det en mycket bra RR 6:1.

GBPJPYH4-28-10-2015

NZDUSD

Detta par närmar sig stödet och snart kan det finnas en köpsignal. Trenden är tydlig uppåtgående på senaste tid, därför är en lång position en bra idé. Vi kan se dem båda på D1 och H4 diagrammet.

NZDUSDDaily-28-10-2015

USDCHF

Ett annat par med CHF som påverkar motstånd. Här är situationen lite annorlunda än med GBPCHF eftersom trenden är laterade och då är spelning av kort position möjligt. Vi behöver bara en tydlig säljsignal på D1 diagrammet.

USDCHFDaily-28-10-2015