USDSEK återhämtade sig efter att ha noterat sin lägsta stödnivån vid 7,90. Priset fortsätter upp och är på väg att bryta flera motståndsnivåer. Exponentiella glidande medelvärden (EMA 8/21) har passerats och priset rör sig uppåt. Nu har vi tydliga tecken på att trenden förändras.

Motståndsnivån (tidigare toppnivån) 8,3180 bröts igår. Nivån bör behandlas som ett motståndsområde, som når 8,3580 – där har vi starka reaktioner.

Ev avstängning är möjlig så länge priset fortsätter uppåt till det nämnda området. Vi bör avvakta med långa positioner – motståndstestet kan orsaka en korrigering.

Nedgången kan stoppas i kanalen av glidande medelvärde EMA 8/21 eller lägre, där det finns ett stöd (tidigare motstånd), nivån 8,1600.

1905-USDSEK-696x349@2x

Tidigare artikelSilver – åter på väg mot stödnivån
Nästa artikelUSD/JPY nära trendlinjen
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here