Investeringsguiden för Guld & Silver är en ekonomisk bok för nybörjare. Boken är både viktig och informativ, inspirerar genom att belysa såväl det historiska som framtidsperspektivet för guld och silver.

Det billigaste alternativet är att låna boken på biblioteket.

Priset kan variera något, men kommer efter den 1.01.2017 att bli runt 180kr (på plusbok.se kostar den 129 kr (24.04.2017)).

 

“Guldrush!”

“Smarta investerare vet att aktie- och obligationsmarknaden har nått sin topp och är på väg nedåt sedan ett tag tillbaka. De som är finansiellt på hugget och har rätt kunskaper har i stället överfört sina tillgångar till mer handfasta investeringar, såskilt guld och silver. Det är kanske inget du har läst om i media, men faktum är att just nu sker tidens största guldrush.

(…) Under sex av de senaste sju åren har guldproduktionen minskat. Varifrån kommer då guldet som investerarna har köpt, kan man undra? GATA (Gold Anti-Trust Action Committee) består av investerare och specialister från gulindustrin vilken bland annat inkluderar fondförvaltare, handelsvaruanalytiker, advokater, ädelmetallsförsäljare och nu också en del av banker. GATA gör gällande att världens centralbanker, i samarbete med de styrande, manipulerar och håller nere priset på guld. Men varför skulle de vilja göra det, tycker du?”

 

 

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here