AUDJPY

Köpsignal på detta par. Paret är i stark hausse sentimentet och kanske under någon förändring av trenden. Det är värt att spela longs. Två dagars minskning orsakar stödtestet och gårdagens ljus är ett tydligt Pin Bar och jag kommer att öppna en order på 50% retracement.

AUDJPYDaily-2-5-2016-1024x500

EURUSD

Paret bröt igenom det starka motståndet och det bästa vi kan göra är att öppna en lång posiotion. Den nedåtgående korrigeringen kan vara vår bästa möjlighet att öppna en position. Det tidigare motståndsområdet skall testas om på nytt (nu ett stöd).

EURUSDDaily-2-5-2016-1024x500

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

GBPCHF

Här har vi den nämnda Stop Loss. Måndagens ljus bröts upp ur Inside Bar och det är därför jag öppnade en lång position. Gårdagens virvel ledde till en brytning av minsta signalljus och SL.

GBPCHFDaily-2-5-2016-1024x500

GBPJPY

Paret sjönk till det viktiga stödet. Om en köpsignal dyker upp, kan vi överväga att öppna longs. Detta kan vara ABC korrigering av tidigare minskningar som kan även ge 1000 pips vinst.

GBPJPYDaily-2-5-2016-1024x500

Tidigare artikelDAX Daily Update – February 5th – ett annat gap
Nästa artikelGBP/JPY – en nedåtgående trend H1
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.