AUDJPY

Jag väntar fortfarande på en säljsignal. Paret återtestade stödet underifrån. Om en säljsignal dyker upp kan vi öppna en kort position.

AUDJPYDaily-5-12-2016-768x376@2x

EURCAD

En riktigt intressant situation på EURCAD. Paret bröt motståndet, studsade tillbaka och priset konsoliderar nära ovannämnda nivån (nu ett stöd). Nästa motstånd kan hittas 300 pips högre och små signaler i form av en pin bar ger chans för långa positioner.

Potentiell SL bör sättas under bottennivån från 5 maj – 60 pips lägre. Jag tar risken – sätter SL under senaste toppnivån och får RR 10:1.

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

EURCADH4-5-12-2016-768x376@2x

GBPCAD

Paret stiger sedan mitten av april – detta bör behandlas som en korrigerande rörelse. Korrigeringen kan bli bredare och vi bör spela enligt den kortsiktiga trenden – en position nära stödet kan vara en god idé. Nu återstår bara att vänta.

GBPCADDaily-5-12-2016-768x376@2x

Tidigare artikelEUR/JPY – stark efterfrågan
Nästa artikelAUDCAD ovanför stödet
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here