AUDUSD

Kort position öppnades på 50% retracement av Outside Bar, men Aussie har inte reagerat på denna nivå. Just nu testas motståndet, som kan vara en Stop Loss, men signalen var ganska tydlig och det nedåtgående ljus är verkligen enormt.

AUDUSDDaily-3-2-2016-1024x500

EURUSD

Positionen har angetts men inte öppnats. Priset befinner sig långt borta och jag måste ta bort ordern.

EURUSDDaily-3-2-2016-1024x500

GBPJPY

Äntligen har vi en bättre uppåtgående korrigering här. Paret har nästan nått motståndet och det enda vi kan göra just nu är att titta på diagrammet H4 eller D1 och leta efter en Pris Action-säljsignal. Trenden är starkt nedåtgående och vi måste följa den.

GBPJPYDaily-3-2-2016-1024x500

GBPUSD

Vi behöver bara 50-90 punkter för att kunna leta efter shorts på detta par. Trenden är starkt nedåtgående och det är inte värt att leta efter longs. Trenden kommer troligtvis att vända en dag eller den starka uppåtgående korrigeringen kommer att dyka upp. Vi bör spela bara i enlighet med trenden – det blir mycket lättare för oss.

GBPUSDDaily-3-2-2016-1024x500

Tidigare artikelAUD/JPY – den långa konsolideringen bröts
Nästa artikelEURAUD – den längsta nivån sedan januari
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.