EURAUD

Priset lyckades inte återvända till 50% retracement av torsdagens pin bar. Sell limit ordern är aktiv och det återstår att vänta.

euraudh4-10-24-2016

 

GBPCAD

En säljsignal efter kraftiga nedgångar. Vi är under motståndet och om en Price Action-signal dyker upp, kan vi överväga en kort position, enligt den dynamiska nedåtgående trenden.

gbpcaddaily-10-24-2016

 

USDCHF

Paret bildade en säljsignal på det dagliga diagrammet (pin bar är markerad med grön). och vi kan gå kort. Priset har stigit och ingången är mer fördelaktig. Stop Loss är cirka 30 pips och Take Profit är 95 (lägsta av det långa vita ljuset) eller 120 (det närmaste stödet).

usdchfdaily-10-24-2016

Tidigare artikelAUD/USD (H1) nära motståndet
Nästa artikelDagens analys – PUT på AUDUSD
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here