EUR/USD

Paret konsoliderar runt stödet och vi har inte ännu sett tydliga köpsignaler. Om en signal dyker upp, kommer jag att öppna en lång position, eftersom trenden är uppåtgående.

EURUSDDaily-5-24-2016-696x340@2x

GBP/CHF

Jag väntar fortfarande på en djupare korrigering här. Priset kommer förmodligen att nå området mellan två stödnivåer. Om en köpsignal dyker upp, kommer jag att öppna en lång position. Ta en titt på H4 – den kortsiktiga trenden är uppåtgående.

GBPCHFDaily-5-24-2016-696x340@2x

USD/CAD

En period med ganska långsam tillväxt. Motståndet behöver testas – i förekommande fall bör det klargöras om paret ska upp eller ner. Om motståndet bryts kommer att leta efter longs, en rekyl kan orsaka en säljsignal – om signalen dyker upp kommer jag att öppna en kort position.

USDCADDaily-5-24-2016-696x340@2x

Tidigare artikelEURJPY på väg mot det viktiga stödet
Nästa artikelHandelsbanken – en rekyl upp?
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here