Dagens option är en analyscykel för binära optioner som utförs i samarbete med uTrader. Varje dag presenterar vi de bästa PUT eller CALL alternativen för det valda finansiella instrumentet tillsammans med den nuvarande tekniska analysen.


Som resultat av gårdagens beslut av Europeiska centralbanken att hålla räntorna oförändrade och begränsa det kvantitativa lösenprogrammet (QE) från 60 miljarder euro till 30 miljarder euro ser vi en stark värdeminskning av euron. Dessa nedgångar ledde till att EURUSD nådde det tekniska stödet vid 1,1690. Från en teknisk synvinkel skulle vi inom den närmaste framtiden förvänta oss en fortsättning av nedgångar åtminstone till 1,1490. På kort sikt är det därför värt att överväga alternativet PUT på detta instrument.

Handla binära optioner med valutor, index, råvaror och aktier i populära företag. Om du förlorar, oavsett förlustens storlek, förlorar du aldrig mer än vad du satsat på. Du kan också välja andra utgångstider, både kortare och längre. Skapa ett riktigt konto och få från 50 till 150% välkomstbonus.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here