Binära optioner är ett av de nyare och mer populära finansinstrumenten (så kallade derivat). Genom att investera i binära optioner förvärvar vi inte en viss tillgång utan spekulerar bara om värdet kommer öka eller falla. Binära optioner är ett betydligt enklare investeringsverktyg än Forex-marknadens. Med rätt utbildning och marknadskunskap kan du tjäna en regelbunden inkomst – kunden kan inte förlora mer pengar än hans insättning, men det potentiella intäkterna är också begränsade på något sätt.

Den största fördelen med binära positioner är den extremt enkla penninghanteringen, som i fråga om valutamarknaden är en stor plåga hos många handlare och därmed tillåter dem inte att systematiskt tjäna pengar. När det gäller binära optioner bestämmer vi det belopp vi ska riskera och mängden av vår förlust kommer aldrig att överstiga detta värde. Ett annat plus är det faktum att vi inte behöver undra var vår stop loss eller take profit ska vara.

Det mest populära alternativet för binära optioner är att vi bestämmer om priset på ett visst instrument kommer att öka eller falla inom en viss tidsperiod. Det är då tillräckligt bekvämt för att även om marknaden inte rör sig från början som vi trott, kan det ändå vara möjligt att den gör det senare.

Den största nackdelen med binära optioner är det relativt lilla riskresultat som inte överstiger 0,85: 1. Det innebär att vår potentiella vinst alltid kommer att vara mindre än den potentiella förlusten. För att kunna tjäna på detta sätt måste vi ha extremt hög effektivitet. Är det möjligt att tjäna pengar med hjälp av binära optioner?

Nu kör vi “dagens option” cykeln, där vi varje dag kommer att presentera de bästa optionerna PUT eller CALL för det valda finansiella instrumentet med en nuvarande teknisk analys. Alla analyser kommer att vara baserade på Price Action och kan hittas under taggen “Dagens option” eller i vårt forum där binära alternativ diskuteras.

Under en tid har jag publicerat detaljerad statistik om resultaten av min analys. I augusti var prestationen 78,95%, vilket innebär en möjlig avkastning på 7,12: 1.

Den här gången var effektiviteten i min analys i september 76,19%, vilket innebär en möjlig avkastning på 6,9: 1.

Det innebär att vi kan tjäna 6,9% per månad genom att riskera 1% av kapitalet varje månad. Jag tror att månadsavkastningen är väldigt hög och bör vara tillfredsställande för de flesta handlare.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here