Denna artikel behandlar några viktiga lärdomar och lite information om guldhandel med Price Action. Vi kommer då att undersöka PA-uppställningar och mönster som har bildats på det dagliga diagrammet. Det är dags för dig att börja leta med tanke på de positiva PA-inställningarna, så att säga, med massor av inställningar som producerar betydande vinster.

Guld är den universella valutan. Genom att titta på det veckovisa diagrammet är det uppenbart att guld har varit i en tjurtrend sedan i mitten av 2009, om inte tidigare. Många investerare runt om i världen förlorar tron på regeringar som tar på mer skulder än de möjligen kan betala inom en rimlig tidsperiod. Den starka US dollarn är inte så säker som det en gång var och euron upplever bekymmer med den fortsatta skuldsagan.

goldweekly

“Ekonomisk politik runt om i världen har gått i fel riktning, och oddsen för en utdragen lågkonjunktur ökar för varje dag”, säger Nobelpristagaren, Paul Krugman.

En stor utförsäljningar i aktier (som vi har sett nyligen) kan spruta skräck i de finansiella marknaderna. Däremot när vi ser den starka bear-marknaden motverka trendens rallyn, då kan vi vara säkra på att guldpriset stiger. Vad vi ser just nu är mycket eftertraktade villkor för både de grundläggande och tekniska bilderna för guldet som kan orsaka en mycket stark stigande trend.

Ett av de enklaste sätten för handlare eller investerare att ta del av denna intensiva stigande trend är att låta PA vara deras guide. Vi tar en titt på det dagliga diagrammet för guld – vi ser många PA-strategier som inträffade i samband med denna trend. Lägg märke till att PA är mycket exakt.

golddaily

Lägg märke till att det inte finns några röriga indikatorer på diagrammet ovan. Om du hade trading-indikatorn, baserad på oscillatorer som RSI eller stokastik, så skulle du ha sett många säljsignaler under loppet. Problemet med torra metoder samt trading-botar är att de inte riktigt kan skilja mellan olika marknadsförhållanden. Här måste du använda din mänskliga diskretion och ett diagram för att kunna identifiera trenden.

Den bästa saken med price action är att det inte finns någon “regel” som med indikatorbaserade metoder. När du ser en pin bar, inside bar eller annan PA- inställning, kan du helt enkelt sätta inställningen i riktning mot den dominerande farten och låta marknaden göra resten. Alltför många handlare tar emot tillvägagångssättet; de analyserar alla diagram och olika ekonomiska indikatorer medan deras handel pågår. Detta är raka motsatsen till en framgångsrik långsiktig handel. Du letar efter den klargörande kraften i price action-handel för att få den frisk luften du har letat efter på marknaderna. Det kanske helt enkelt inte finns någon enkel väg att bli stabil handlare. Den mest effektiva vägen är att lära sig identifiera enkla PA-inställningar (se diagrammet ovan).

Låt oss titta på ett exempel på en del av PA som har inträffat på det dagliga diagrammet.

golddaily1

Här är några aktuella exempel:
Det nuvarande diagrammet visar 2 stift bars i rad. Det är fortfarande en bra chans för en rörelse uppåt med tanke på den senaste tidens framgångar med liknande signaler. Visst jag kan ha fel, men vi bör ändå se några uppåtgående rörelser inom en snar framtid.

gold21

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here