Zack Winter från Nya Zeeland, känd under smeknamnet @techiemetal.

Tack vare den lilla hjälpen och kopiering av andra medlemmar i eToro-samhället lyckades denna populära investerare slå marknaden. När jag letar efter populära investerare hittade jag vanligtvis handlare som fokuserar på en viss typ av instrument. Ganska annorlunda är fallet med Zack. Nästan 20% av hans portfölj består av andra affärer som han kopierar. Bland dem är andra populära investerare som goldoilstocks, jaynemesis, tradingrelax eller mefeee.

När vi tittar noggrant på portföljen av techiemetal hittar vi en väldigt väl diversifierad portfölj, som senare visar sig ha ett utmärkt resultat:

Handlare som spelar kopiering av Zack kan dra nytta av variationen i traditionella instrument som platina eller guld samt BTC eller EFA ETF, vilket återspeglar marknadernas rörelser i Europa, Asien och Australien:

När vi undersöker Zacks marknadsexponering under de senaste månaderna ser vi att han mesta av tiden aktivt investerar sina pengar:

Zack är ett utmärkt exempel på avsnittet Editor’s Choice. Där hittar du de bästa handlarna vi tycker är värda att följa. Zack började med endast fem exemplar i början av maj, idag har han över 100 av dem!

Mycket mer om Zack finns i hans biografi:

Tio procent av min insättning är i metaller, tio i teknikföretag, tjugo i kryptovalutor som Bitcoin, cirka tio i index och tio i ETF. Jag ställer in stoppnivåen manuellt och tar vinst. Jag ger mig en viss frihet i storleken på den position jag öppnar. Tjugo procent av mitt konto ägnas åt social handel och handlare vars signaler kopieras väljs noggrant och kategoriseras i nuvarande form från min portfölj. 

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here