Oljepriset ökade efter att ha studsat från stödet på 43,20, vilket också är den nedre gränsen av konsolideringen. Rekylen ledde priset till nivån 48,25. Där ser vi ett konfluensområde – den övre gränsen av konsolideringen sammanfaller med den nedåtgående trendlinjen (leds från toppen sedan juni).

Price Action-formationen bildades – en inside bar, fredagens candle är helt inom torsdagens candle. Setupen bildades på motståndet och därför kan vi inte spekulera på vanligt sätt.

Prognos: inside bar kan utvecklas och orsaka en falsk utbrytning. Ett sådant scenario kan därför leda till att formationen Fakey + inside bar skapas. Båda formationerna signalerar en omvädning. Det är värt att observera hur oljemarknaden kommer att stängas idag – det kanske finnas möjlighet att gå kort. Målet är den uppåtgående trendlinjen (leds från gapet) eller det nedre bandet, nivån 43,20.

0310-ropa-1068x535

Tidigare artikelGOLD (H4) Fortsatta minskningar
Nästa artikelVad är CFD-handel?
Aktiv på Forex-marknader från 2010. Har tidigare sysslat med börsen och valutkunskaperna fick han genom arbetet på webb-växelkontor. Anhängare av rena prisdiagram, personlig utveckling, enkla strategier, samt gradvis eliminering av potentiella fel. Hans motto: söka efter den statistiska fördelen snarare än den så kallade heliga Graalen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here