EURSEK rör sig inne i en triangel formation (se diagrammet nedan).

3008-EURSEK

För närvarande befinner sig priset i närheten av överarmen. Hittills har dock paret misslyckats med att bryta gränsen.

Ta en titt på det dagliga diagrammet. Här ser vi ett huvud och axlar bildning. Den högra puckeln har skapats och priset ligger under det lokala motståndsområdet vid 9,5110.

3008-EURSEK-d1

Om nivån 9,4080 bryts ligger sannolikheten i att säljtrycket tilltar och åter driver ner, rörelsen blir mer än 1900 pips.

Det bör emellertid tas hänsyn till att den viktiga stödområdet vid 9,3750, samt den uppåtgående trendlinjen leds från gapet sedan april. En avstängning under dessa nivåer kan innebära ytterligare avskrivningar. Nedgången kommer att fortsätta i samma tak, till nivån 1900 eller underarmen.

En avstängning ovanför toppnoteringar kommer att förneka den nedåtgående trenden.

Tidigare artikelAtt hantera risker rätt
Nästa artikelWTI – det kan därför komma ytterligare nedgångar…
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here