aelf (ELF)

aelf presenterar sig som en blockchain-plattform baserad på ett decentraliserat datormoln. För att skapa en Blockchain-infrastruktur som är lämplig för kommersiella krav tillhandahåller Aelf ett väldigt effektivt flerfasigt parallellt bearbetningssystem med kommunikation mellan kedjor och självutvecklande hantering. Plattformen introducerar tre innovationer, nämligen skalbara noder i datorklyftor, isolering av resurser för smarta kontrakt och röstning av tokeninnehavare.
ELF-symboler används för att betala avgifter för att använda resurser i nätverket, till exempel genom att implementera smarta avtal, service och modernisering av system (transaktionsavgifter, avgifter för överföring av data mellan nätverk). De gör det också möjligt för gemenskapen att rösta om beslut som fattats, till exempel att välja gruvdoder, introducera nya funktioner till systemet etc.

Den totala utbudet: 1 000 000 000 ELF
Tillgång i omlopp: 260 000 000 ELF

Token fördelning

Enligt uppgifterna på den officiella webbplatsen för aelf-projektet har följande fördelning av tokens antagits:

Försäljning (25%) – avsedd för privat försäljning, ingen förvärvsperiod.
Stiftelsen (25%) – token överförs under tre år för att bygga ett ekosystem, stödja marknadsföring och stödja projektutveckling.
Teamet (16%) – tokens för laget, förvärv av rättigheter i två år med proportionell frigivning av tokens en gång var sjätte månad.
PoW + PoS (12%) – extraktion i 100 år med en linjär gradient av belöningar för gruvdrift
Marknadsföring / AirDrop – används för dem första tre åren för att främja samhällsverksamhet
Rådgivare + partnerskap (10%) – förvärv av rättigheter i två år med en proportionell frisläppning av tokens en gång vart sjätte månad.

Enligt källorna på webbplatsen är ELF-kryptovalutan för närvarande tillgänglig på följande utbyten (klicka på bilden för att gå till den aktuella listan):

Användbara länkar

Webbplats: http://aelf.io/

Whitepaper: https://grid.hoopox.com/%C3%A6lf_whitepaper_v1.2.pdf

Telegram: https://t.me/aelfblockchain

Facebook: https://www.facebook.com/aelfio/

Twitter: https://twitter.com/aelfblockchain

Reddit: https://www.reddit.com/user/aelf_blockchain/

Github: https://github.com/aelfProject

Tidigare artikelKryptovalutor – ETHLend
Nästa artikelKryptovalutor – Triggers (TRIG)
Valutamarknaden – något som fascinerat honom sedan han gjorde sin första aktieaffär 2013. Han använder sig av kortsiktiga swing trading, med hjälp av Price Action för att förstå vad som verkligen händer på marknaden. Spekulation, enkelhet, riskhantering, och framför allt disciplin är de viktigaste aspekterna för honom. På fritiden älskar han att jogga och är intresserad av kampsporter.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here