TRON

TRON är ett decentraliserat protokoll baserat på blockchain-teknik som syftar med att skapa ett globalt gratis underhållningssystem med distribuerad lagring.

Detta protokoll tillåter varje användare att fritt publicera, lagra och hålla uppgifter, såväl som i form av decentraliserad autonom, bestämma fördelningen, abonnemang och stoppningsinnehåll och gör det möjligt för utvecklare att släppa, distributera och bearbeta digitala resurser, vilket skapar en decentraliserad underhållning av systemet.

Peiwo App med 10 miljoner användare kommer att bli den första underhållningsapplikationen som är kompatibel med TRON.

Målet med projektet

Skaparna av projektet konstaterade att det största problemet med Internet är att allt sker i centrala datacenter Facebook, Amazon, Netflix, Google, liksom andra “små” företag som Dropbox. Detta är ett allvarligt problem eftersom användningen av sådana företag som är “gratis” är i verkligen att du ändå betalar genom försäljning av all den information som tillhandahålls från vad som anges för att ladda upp foton och videor.

TRON ska vara lösningen på det här problemet, eftersom det ska vara grunden för ett helt nytt internetprotokoll. Uppgifterna kommer att lagras i fragment i nätverket som skapats av miners som i verkligheten decentraliserar Internet. Det är en självförsörjande ekonomi, där varje miner delar och ger ett visst utrymme för nätverket och som belöning får kryptovalutan TRX, TRX i sin tur konsumeras av användaren vid förbrukningen av underhållningen.
Infrastruktur tillhandahållen av TRON:

Högkvalitativ innehållsplattform
Ett socialt nätverk som ger en koppling mellan alla människor
Digital valuta som fungerar som en bro (TRONIX, förkortning TRX)
Betalningsnätverk
Autonomt ekosystem
TRONIX (TRX)

TRONIX är den officiella valutan i TRON. TRONIX är den grundläggande kontonheten i TRON blockchain. Värdet av alla andra tokens är härledd från TRON-värdet.

TRON Power (TP) är blockerad TRON. Användare kan köpa TP genom att blockera sina TRONIX. TP är av natur TRONIX med rösträtt, vilket innebär att TP-ägare har fler privilegier.

Den officiella webbplatsen för projektet: https://tron.network/en.html
White paper: https://dn-peiwo-web.qbox.me/Tron-Whitepaper-1031-V18-EN.pdf
Twitter: https://twitter.com/Tronfoundation
Facebook: https://www.facebook.com/tronfoundation/

Tidigare artikelKryptovalutor – Stellar
Nästa artikelKryptovalutor – Verge (XVG)
Valutamarknaden – något som fascinerat honom sedan han gjorde sin första aktieaffär 2013. Han använder sig av kortsiktiga swing trading, med hjälp av Price Action för att förstå vad som verkligen händer på marknaden. Spekulation, enkelhet, riskhantering, och framför allt disciplin är de viktigaste aspekterna för honom. På fritiden älskar han att jogga och är intresserad av kampsporter.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here